Du är här:Start > Om oss > Mini UV

Vår församling

Bankeryds Missionsförsamling bildades år 1964 av tre mindre församlingar, Bods, Elims och Bankeryds missionsförsamlingar. Vid starten 1964 var det ca 140 medlemmar. Idag består församlingen av drygt 570 medlemmar i alla åldrar. Bankeryds Missionsförsamling är ansluten till Svenska Alliansmissionen.
Missionskyrkans gudstjänster och samlingar är öppna för alla. För att bli medlem i vår församling ska man bekänna en personlig tro på Jesus Kristus och vara döpt som barn eller som vuxen eller vara villig att ta emot dopet när man går in i församlingen. Inom församlingen finns stora möjligheter till engagemang i många olika sammanhang.


Mini UV

  • Patrull med ledare på spårning

  • Solnedgång på Viks gård

  • UV-scouter gör honnör vid flaggan, scoutläger

Foto: Eva Junvik

Mini-UV är för dej som år i årskurs 1 och 2

Vi är ett glatt gäng med barn och ledare som träffas på måndagar mellan kl.18.15-19.15.
Ibland har vi lite senare hemkomst men det står med i programmet i så fall.

Vår huvudsakliga verksamhet är scouting där vi får lära oss mycket om naturen, knopar, enkel sjukvård och eldar. Vi ordnar spårningar eller har en mysig pysselkväll. Vi lär oss dessutom en hel del från bibeln och vi har roliga lekkvällar tillsammans.

Hajk och läger

Framåt vårkanten brukar vi åka på hajk, då sover vi i militärtält och umgås i två dagar. Går man i åk 2 får man även följa med några dagar på sommarens scoutläger.

Hos hos får alla vara med och
alla är lika värdefulla.
Vi vill lära oss att ta ansvar för vår natur, våra kompisar och människor runt om i världen.

Anmälan

Tycker du att detta låter kul? Man får gärna komma och testa på några gånger. Anmälan ska ske på nedan länk (är ännu inte aktiv) så fort barnet bestämt sej för att försätta.

Kostar det något?

Vill man betala en terminsavgift är det varmt välkommet, men inget som är obligatoriskt. Eventuella terminsavgifter som kommer in går till vår verksamhet. Alla ledare engagerar sej ideellt.

Om scoutskjortan

Scoutskjortan är vår "uniform" som ger en gemenskapskänsla och är praktisk att ha i vår verksamet. En ny scoutskjorta kostar 300kr, har vi begagnade att tillgå så kostar de 150kr.

Anmäl dej till Mini-UV här!

Relaterad information

Mer under Scout

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...