Du är här:Start > Barn och Ungdom

Barn och ungdom

Missionskyrkan bedriver en omfattande Barn- och Ungdomsverksamhet. Varje vecka deltar ca 500 barn i någon av våra aktiviteter! Vi hoppas att alla ska hitta någon aktivitet som är stimulerande, för stunden, men framförallt med ett evighetsvärde.

Vi har även som mål att alla våra ledare ska gå en "I trygga händer"-kurs. Allt för att skapa en så trygg miljö som möjligt för barn och tonåringar!

Vår verksamhet är avgiftsfri. Vi får kommunala bidrag som täcker en liten del av verksamheten, men det mesta är beroende av skänkta medel och bidrag från SAU (Svenska Alliansmissionens Ungdom). Genom SAU är barnen försäkrade under verksamheten. För att få bidrag och försäkring från SAU samlar vi in barnens personnummer och underskrift.

Anmäl dej här! Du kan anmäla dej till flera aktiviteter samtidigt alternativt gå in på "din" aktivitet och anmäla dig där. Anmälan krävs inte för de första gångerna om du känner att du först vill prova på. Varmt välkommen!

Om du tycker att vår verksamhet är värdefull för ditt barn mottager vi tacksamt en frivillig medlemsavgift på 100:- per år och barn. Du kan göra inbetalningen via swish till församlingen - 123-459 46 51. Märk betalningen med "Medlemsavgift Bankeryds SAU"

Scout

Vi bedriver ett omfattande scoutarbete för barn från 7år och uppåt.

Höjdpunkterna på året är hajker, scoutgudstjänster och givetvis scoutlägret!

Relaterad information

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...