Du är här:Start > Barn och Ungdom

Barn och ungdom

VÅRT BARN OCH UNGDOMSARBETE

Varje vecka deltar ca 500 barn i någon av våra aktiviteter! Vi hoppas att alla ska hitta någon aktivitet som är stimulerande, för stunden, men framförallt med ett evighetsvärde.

I TRYGGA HÄNDER
Vi har även som mål att alla våra ledare ska gå en "I trygga händer"-kurs. Allt för att skapa en så trygg miljö som möjligt för barn och tonåringar!
Läs på SAU's webb om vad "I trygga händer" innebär.

VÅRA VERKSAMHETER ÄR AVGIFTSFRIA
Vi får kommunala bidrag som täcker en liten del av verksamheten, men det mesta är beroende av skänkta medel och bidrag från SAU (Svenska Alliansmissionens Ungdom). Genom SAU är barnen försäkrade under verksamheten. För att få bidrag och försäkring från SAU samlar vi in barnens personnummer och underskrift.

I menyn eller nedan kan du läsa om våra olika aktiviteter.
Hoppas du hittar något som passar dej!

ANMÄLAN
Anmäl dej aktiviteten här!
Du kan anmäla dej till flera aktiviteter samtidigt alternativt gå in på "din" aktivitet och anmäla dig där. Anmälan krävs inte för de första gångerna om du känner att du först vill prova på.
Varmt välkommen!

FRIVILLIG MEDLEMSAVGIFT
Om du tycker att vår verksamhet är värdefull för ditt barn mottager vi tacksamt en frivillig medlemsavgift på 100:- per år och barn. Du kan göra inbetalningen via swish till församlingen - 123-459 46 51. Märk betalningen med "Medlemsavgift Bankeryds SAU"

Scout

Vi bedriver ett omfattande scoutarbete för barn från 7år och uppåt.

Höjdpunkterna på året är hajker, scoutgudstjänster och givetvis scoutlägret!

Nedan kan du läsa om de olika scoutgrupperna och för vilka åldrar de gäller. Du är alltid välkommen att testa på! Inga förkunskaper krävs.

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...