Öppen kyrka

Tid för enskild bön, stillhet och andakt

Med start 3/12 och fram till 20/12 så öppnar vi Missionskyrkan på torsdagar och söndagar klockan 16-19 för bön, ljuständning och enskild andakt. Här får du möjlighet att sitta ner en stund i kyrksalen, med möjlighet att tända ett ljus i ljusbäraren eller att bara få vara i stillhet, bön och eftertanke. Texter för läsning och eftertanke kommer att finnas att tillgå.
 
Vi vill alltid vara en öppen kyrka, och när nu omständigheterna gör att vi inte ska mötas i stora sällskap så vill vi på detta sätt ändå erbjuda en plats för bön och stillhet under adventstiden. En ansvarig kommer finnas på plats hela tiden och bl.a. se till att vi inte är fler personer än tillåtet samtidigt i kyrkan. 
 
Fortsatt försiktighet
Vi är många som längtar efter att mötas och dela livet med varandra – men ännu vill vi vara restriktiva kring detta i form av fysiska möten.
Därför är detta först och främst en inbjudan till enskild bön och andakt, inte ett tillfälle att träffa andra. Den tiden kommer att komma (och då ska vi glädjas över det!) – men än så länge iakttar vi stor försiktighet och gör vad vi kan för att minska smittspridningen.

Skulle du känna dig krasslig eller ha symtom ber vi dig att stanna hemma med hänsyn till smittläget och i omsorg om varandra.

Utifrån att vi lever i en föränderlig tid kan upplägg osv komma att förändras, denna info gäller utifrån vad vi bedömer är möjligt och ansvarsfullt idag.