Rektor till
Regnbågens förskola
på 60-100%

Om Regnbågens förskola

Regnbågens förskola drivs av Bankeryds Missionsförsamling. Förskoleverksamheten är en självständig del av församlingens stora barn och ungdomsarbete och drivs i ändamålsenliga egna lokaler i kyrkan. Regnbågens förskola har en kristen värdegrund samt ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Förskolan består av tre avdelningar med eget kök och kock samt ca 10 anställda. Förskolan har en egen kö och ett gott rykte i samhället.

 

Utbildning och erfarenheter

Du som söker tjänsten ska ha en förskollärarutbildning och erfarenhet av arbete i förskolan, gärna med ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi vill att du har en kristen tro. Erfarenheter som rektor eller annan arbetsledning samt den statliga rektorsutbildningen är meriterande.

Arbetsuppgifter

Du är ansvarig för verksamheten på förskolan, personalen, arbetsmiljön, ekonomin, rekrytering, placering av barn från egen kö, den pedagogiska utvecklingen tillsammans med en pedagogista samt redovisning till församlingens styrelse och förskoleråd. Du deltar i ett nätverk för fristående förskolor i Jönköpings kommun.

Egenskaper

Du har lätt för att samarbeta med övriga medarbetare, föräldrar samt församlingens styrelse och förskoleråd. Du är en tydlig arbetsgivarföreträdare som på ett bra sätt kan kommunicera med alla. Du sprider ett positivt klimat i arbetsgruppen och försöker se möjligheter istället för svårigheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Omfattning: 60-100%
Tillträde: Tillträdesdag är 2022-01-10 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Vi tillämpar provanställning i sex månader. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Del av tjänsten kan vara i barngrupp beroende på tjänstgöringsgrad.

Upplysningar 

Johanna Lundahl

Tf. rektor

076-645 98 88

036-37 73 70

Curt Junvik

Personalansvarig

073- 831 42 22

Ansökan

Ansökan med betyg, intyg och referenser ska vara oss tillhanda senast 2021-11-17

Via e-post till: curt.junvik@gmail.com

 

Via post till:

Bankeryds Missionsförsamling

Regnbågens förskola

Ekeforsvägen 22

564 33 Bankeryd