top of page

Club Elite

Club Elite är för dig som går i årskurs 6 och 7.

Vi träffas på tisdagar kl. 18.15-19.30 i Missionskyrkans ungdomslokal Taket.


Vi är en fortsättning på scouterna, men av det "scoutiga" blir det lite mindre av hos oss. På programmet står en härlig blandning av roliga saker. Några exempel på programinslag kan vara 5-kamp, tårttävling, quiz, dodgeball, bakning, cykelorientering och mycket annat. Vi avslutar varje gång med en liten andakt.

Program våren 2024 

Se kalendern på startsidan för aktuell information 

Kostnad

Att vara med i vår scoutverksamhet kostar ingenting. Men för hajk och läger tas en avgift ut.

Vill man betala in en frivillig medlemsavgift på 100kr, eller valfri summa, är det varmt välkommet. Se rubriken Kontakt för hur du kan betala in frivillig medlemsavgift.

Anmälan & Medlemsregistrering

Vi har ingen anmälan till själva verksamheten, det är bara att komma. Men om man är med i verksamheten ska man registrera sej i SAU Bankeryds medlemsregister REDO.

Läger

En av årets höjdpunkter är UV-scoutlägret i juni. Vi bor i tält och lagar all vår mat över öppen eld i köket vi har byggt upp av slanor. Vi har även lägerbål, spårning, bibelstudier, bad, idrott och mycket annat kul.

Club Elite och Scout Trainee har ett gemensamt kök där alla är tillsammans. Går man andra året på Club Elite (det året man fyller 13) så får man även vara med på ledarscoutsaktiviteterna. Det innebär egna träffar på kvällarna för hela lägrets scouter som är mellan 13-15 år, egna  projekt och bibelstudier som också de oftast är med hela lägrets yngre tonåringar.

Utbildningar

Scoutinvest

En helg för dig som går i åk 7 eller är äldre och som funderar på att bli ledarscout! Ett härligt gäng ledarscouter träffas för att lära sig mer om scouting, samarbete, ledarskap och kristen tro.  Läs mer på sau.nu

UV-logga.png
placeholder.jpg

Erik Hårsmar

Kontaktperson

clubelite@mission.se

076-109 97 88

bottom of page