top of page

Club Elite

Club Elite är för dig som går i årskurs 6 och 7. Vi träffas på måndagar kl. 18.15-19.30 i Missionskyrkans ungdomslokal Taket.


Vi är en fortsättning på scouterna, men av det "scoutiga" blir det lite mindre av hos oss. På programmet står en härlig blandning av roliga saker. Några exempel på programinslag kan vara 5-kamp, tårttävling, quiz, dodgeball, bakning, cykelorientering och mycket annat. Vi avslutar varje gång med en liten andakt.

Program våren 2023 

Se även kalendern för aktuell information.

Scoutläger 2023

När: Vecka 26, tis-sön 27/6-2/7 (Mini-UV tor-sön)

Var: Årets scoutläger kommer ha temat Mod och platsen blir Sjöbogården, Vaggeryd.

Hur: Mer information om lägret och tid för anmälan kommer

Kostnad

Att vara med i vår scoutverksamhet kostar ingenting. Men för hajk och läger tas en avgift ut.

Vill man betala in en frivillig medlemsavgift på 100kr, eller valfri summa, är det varmt välkommet. Se rubriken Kontakt för hur du kan betala in frivillig medlemsavgift.

Läger

En av årets höjdpunkter är UV-scoutlägret i juni. Vi bor i tält och lagar all vår mat över öppen eld i köket vi har byggt upp av slanor. Vi har även lägerbål, spårning, bibelstudier, bad, idrott och mycket annat kul.

Club Elite och Scout Trainee har ett gemensamt kök där alla är tillsammans. Går man andra året på Club Elite (det året man fyller 13) så får man även vara med på ledarscoutsaktiviteterna. Det innebär egna träffar på kvällarna för hela lägrets scouter som är mellan 13-15 år, egna  projekt och bibelstudier som också de oftast är med hela lägrets yngre tonåringar.

UV-logga.png
placeholder.jpg

Erik Hårsmar

Kontaktperson

clubelite@mission.se

076-109 97 88

bottom of page