Konfirmation

Konfirmationen vänder sig till dig som går i årskurs 8. Tillsammans med Pingst Bankeryd inbjuder vi i Missionskyrkan dig till två spännande konfirmationsalternativ: Konfa social & Sportkonfa.

Vad är konfa? 

I konfirmationen utforskar vi tillsammans vad det innebär att ha en relation och en tro på Jesus. 

Men det är också en plats där du får hitta och växa i dina värderingar och som människa.

När börjar det?

Vi börjar den 1 september kl 16:00 i Missionskyrkan med en introduktion och sen så rullar det på med träffar en gång i veckan.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan är öppen! Du anmäler dig på länken nedan!
Anmälnings Formulär Konfa 21/22 (google.com)

Varför konfa?

Det finns många frågor, både stora och små som man som tonåring funderar på. Det kan handla om liv och död, tro och hopp, kärlek och sex, miljö och natur, gott och ont. Under ditt konfirmationsår vill vi ge många goda möjligheter och tillfällen för dina frågor och jämföra med andras tankar och bibelns texter. Vi vill också undervisa om och ge dig möjlighet att förstå mer av den kristna tron och vad Jesus lärt oss. Vi tror att det har mycket att ge dig både för ditt liv nu och för din framtid.

Om våra profiler:

Konfa social

...är för dig som vill gå konfirmation med inriktning på det sociala. Här får du möjlighet att hjälpa till på Second Hand, SAM-hjälp och göra hembesök. Här kommer du även få tid att bara umgås, kolla på film och spela spel tillsammans. Med andra ord: här får du frågorna, undervisningen, göra skillnad i samhället och riktigt gött häng.

Sportkonfa

...är för dig som älskar sport eller bara gillar att idrotta Under året så försöker vi testa på sporter som du kanske inte i vanliga fall brukar göra blandat med mer vanliga sporter som fotboll och innebandy. Så detta är konfirmationen för dig som vill brottas med frågorna och undervisningen samtidigt som du vill testa på lite nya idrotter. 

Läger

I båda våra inriktningar så åker man på två gemensamma kortare läger (höst och vår). Deltagaravgift på ca 800kr totalt tillkommer för lägren. Vid behov av ekonomiskt stöd, kontakta oss. Mer information kommer närmare terminsstart.

Varmt välkommen med!

Micke grön.JPG

Mikael Celinder

Kontaktperson Konfirmaion

mikael.celinder@mission.se

0766-45 99 31

Ledig måndagar