top of page
Koordinator hemsida.jpg

Koordinator - Bankeryds Missionsförsamling

Vi söker nu en Koordinator till vår församling. Tjänsten utgår ifrån ca 50% men kan eventuellt utökas/minskas beroende på kompetens och personliga gåvor eller förutsättningar.

Församlingen är i en process av att se över vår framtida bemanning där denna roll kan komma att växa om vi hittar rätt person som kan kombinera den koordinerande tjänsten med andra gåvor som vi upplever att vår församling behöver. Som du förstår kommer det läggas stor vikt på personen bakom och dina personliga gåvor. Om du bär med dig en kompetens ifrån liknande arbete eller inom en ideell organisation så är det meriterande.

Koordinatorsrollen innebär mycket administrativa och kommunikativa uppgifter där struktur och planering blir viktiga kvaliteter för att du ska lyckas i rollen. Tillsammans med övriga teamet blir du en viktig spelare i att utforma vår planering och våra verksamheter så att det förenklar för våra ideella ledare inom församlingen och för våra medlemmar i stort.

Du kommer att fungera som ett nav mellan styrelsen, de anställda i församlingen och dess medlemmar. Därför betonar vi vikten av hög flexibilitet och en vilja att vara utvecklande och positiv i rollen. Vi tror att du är glad, social och har en naturlig fallenhet för service. Du trivs när du har många bollar i luften och ser lösningarna i situationer. Vi tror också att du är prestigelös, noggrann och självgående.

Församlingen har expeditionstider mellan 09.00-12.00 och därför ser vi att du i huvudsak finns på plats i kyrkan mellan dessa tider.

Tillträde till rollen sker 2023-01-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter i koordinatorsrollen

  • Ansvarar för mail, telefon & posthantering.

  • Delaktig i den långsiktiga planeringen med ansvar för att verka koordinerande ut mot församlingen, våra anställda samt ideella ledare.

  • Ansvarar för intern och extern kommunikation.

  • Ansvarig för teamets administrativa struktur.

  • Delaktig i arbetet med vår tidning NÄRA.

  • Delaktig i arbetet med våra Gudstjänster gällande information, kommunikation och koordination.

 

Kontaktperson: Mikael Celinder (mikael.celinder@mission.se alt. 0766-45 99 31)

Sista ansökningsdag är 2022-11-15. Intervju och urval sker löpande.

bottom of page