top of page

Jojje Wadenius
kommer till Missionskyrkan

Lördagen den 20 april inbjuder i vi till en unik eftermiddag och kväll i Bankeryds Missionskyrka. Då gästas vi av världsgitarristen
Jojje Wadenius.

Klockan 16.00 Konsert med Jojje Wadenius och barnkörerna Popcorn & Sing It

- Fri entré

Tillsammans bjuder Jojje och barnkörerna på klassiska låtar ur Jojjes låtskatt. Jojje framför sina barnvisor med texter av Barbro Lindgren (goda, goda) och Kennet Gärdestad (Zzoppa). Föreställningen, som är både medryckande och stämningsfull, bygger kring klassiker som "Mitt lilla barn", "Min mask", "Jag är det fulaste som finns" och "Kalles Klätterträd" samt flera av Jojjes nyare låtar. Musiken står i centrum med en blandning av lite galenskap och finstämdhet, som manar till eftertanke och inbjuder barn i alla åldrar till att vara med och sjunga och komma med allsköns infall. Jojjes klassiska låtar möter några nya.
Fri entré.

 

Klockan 19.00: Jojje Wadenius och 3-rätters kvällsmeny under rubriken ”Livet är mer än bara musik” - Förköp

En kväll där vi samlas kring dukade bord och samtidigt får lyssna till Jojjes berättelse om sitt liv på ett nära och innerligt sätt, som berör rakt in i själ och hjärta. Han delar med sig av en dysfunktionell barndom, mötet med den stora kärleken och hur han gick vidare efter att ha mist den. Jojje knyter ihop sin berättelse med nyskrivna låtar. Då vi är vana att lyssna på Jojje Wadenius i större konsertsammanhang är detta ett unikt tillfälle.
 

Biljetter 

Biljetter till samlingen klockan 19.00 köps via Nortic.se och kostar 395 kr. Det inkluderar en trerätters kvällsmeny.  Begränsat antal platser.

bottom of page